Formació tècnics

Hola amigos
Tal vez, para nuestros niños aún les falta un poco, para poder apuntarse a estos cursos, pero tenerlo en cuanta para vuestros hijos más mayores, para entrenadores que no tengan título o personas que quieran dedicarse profesionalmente a la vela dando clases o entrenando.
Un saludo
Cris

Asunto: Formació tècnics

Att Secretaris de classe
 
 
Benvolguts amics,
 

Avui s’obre la inscripció a les proves d’accés al cicle formatiu de grau mig de Tècnic d’Esport en Vela. Trobareu la informació al respecte a http://goo.gl/dat5A

S’ha programat un bloc específic aquest estiu a l’IES Rambla Prim de Barcelona en format intensiu, des del 25 de juny fins a mitjans de juliol. Els alumnes d’aquest curs podran, un cop finalitzat el bloc específic, fer les pràctiques a qualsevol escola reconeguda de la Federació i, al mes de setembre, fer el bloc comú.

D’altra banda, en període escolar es podrà cursar el cicle de Tècnic d’Esport en Vela als instituts Rambla Prim, de Barcelona, Serrallarga, de Blanes, i Jaume I, de Salou. Les classes del cicle inicial seran de dilluns a divendres al matí a Salou, i tres tardes a la setmana (de 18 a 21 h) a Barcelona i Blanes.

Us agrairem feu arribar aquesta informació als que puguin estar interessats.

Salutacions 

 
 
Mercè Clapers      Escola Catalana de Vela – Formació
m.clapers@vela.cat     +34 93.224.39.00
www.vela.cat      Moll de Gregal, s/n Port Olímpic 08005 Barcelona
 
En aplicació de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Vela, i incorporades al fitxer corresponent registrat a l’ AEPD per al manteniment de la relació establerta, la persona titular de les dades o tutor/a legal en el cas de menors, autoritza la utilització d’imatges personals per a la seva difusió. Les dades només seran cedides conforme a la legislació esportiva vigent i no seran cedides sense el vostre consentiment per a finalitats diferents.
Podeu exercir el vostre dret, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça carrer Escullera de Poblenou, S/N de Barcelona, o a la direcció de correuinfo@vela.cat, acreditant la titularitat conforme a dret.