Llistats PROVISIONAL Optimist Grup 1 i Grup 2 temporada 2012-2013

 

Att Capitans de Flota

 

Llistats PROVISIONAL Optimist Grup 1 i Grup 2 temporada 2012-2013 

 

Benvolguts amics,

 

Per a la vostra informació, tot seguit us adjuntem els llistats provisionals per la temporada vinent 2012-2013 del Grup 1 i Grup 2 de la classe Optimist, tenint en compte el 3er ascens de la temporada. Fixeu-vos bé que en l’arxiu hi ha dues pestanyes, grup 1 i grup 2.

 

Guia esportiva 2011-2012

 

“Ascens 3” de Grup 2 a Grup 1:

       Pugen els 3 primers classificats del Campionat de Catalunya de Grup 2 un cop celebrat el campionat.

       Aquest ascens serà efectiu 5 dies hàbils posteriors a la finalització del campionat

 

“Ascens definitiu” principi de temporada:

       Pugen el nombre de regatistes per rànquing de Grup 2  a data 1 de setembre resultant de  completar el Grup 1 amb 70 regatistes, de la següent manera:

o   Regatistes de Grup 1 que deixen la classe – 10 regatistes de “Ascens 1” i “Ascens 2” – 3 regatistes Campionat de Catalunya de Grup 2

o   Un regatista que aconsegueix l’ascens 3 NO POT renunciar aquest.

 

       Addicionalment es preveu una única revisió a 31 de desembre, per a què els regatistes de Grup 1 en edat de continuar a la classe hagin decidit canviar de classe i no fer cap més regata en la classe Optimist.

o   Nota important – Els clubs amb regatistes en edat de continuar a la classe Optimist i que hagin decidit deixar de competir en la classe, ho notificaran per escrit a la FCV amb còpia a la secretaria de la classe.

o   *** Els regatistes de Grup 1 que deixen la classe per edat a 31 de desembre de l’any en curs poden continuar participant a les regates en el període de setembre a desembre sempre com a places addicionals

 

 

Es prega a tots els responsables tècnics de club que en cas de tenir regatistes que tot i tenir edat de continuar en la classe Optimist hagin decidit canviar de classe, ho notifiquin per escrit a la federació abans del dia 1 de juliol, a fi i efecte de poder tenir els grups tancats abans de la data d’inici de temporada.

 

Per a qualsevol aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres.

 

Salutacions cordials,