Final del Trofeu Costa Daurada

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Salou la darrera prova del Trofeu Costa Daurada.
El dissabte va fer mal temps i la tempesta va provocar que s’anulesin les proves abans d’hora.
Diumenge va faltar el vent i només es va celebrar una prova.
En total només s’han pogut celebrar tres proves per als Laser i dugues per als Optimist.
Tot i aixó podem confirmar que el Trofeu ha estat tot un exit:

Entre totes les proves hi ha hagut:

109 participants d’Optimist d’11 clubs diferents,

23 de Laser Radial

i 22 de Laser 4.7


L’Oriol Laguna guanya el Trofeu Costa Daurada en la classe Laser Radial

La participació de l’Oriol Laguna a la darrera prova ha desbancat a la segona posició al Marc Valero, que no ha pogut participar en aquesta darrera prova per estar representant al Club Nàutic Vilanova al Campionat de Catalunya de Laser Standard. 

La regularitat al Trofeu ha proporcionat per a l’Oriol Laguna una meritos victoria. 


Jan Urquizu guanya a Laser 4.7

Aixó si que començar amb força a la Classe. El Jan Urquizu d’Altafulla, recent arribat a la flota de Laser ha sentat les bases per a una transició amb força de l’Optimist al Laser. La virginia Guillermo i el Francesc Martinez han completat un podi que ha estat renyit.

Optimist


El guanyador del Trofeu ha estat l’Eduard Ferrer d’Altafulla (germà del nou entrenador G3 de Vilanova), i que ha participat a totes les proves excepte a les de Altafulla perque estava guanyant l’Europeu Per Equips.

Al Grup 2 la victoria ha estat per al Lluc Reverte de Torredembarra, i al Grup 3 la victoria del Trofeu ha estat per al Miguel Cairo de Cambrils, una jove promesa que de ben segur que donarà molt que parlar l’any vinent al Grup 2.

S’ha de destacar la dedicació del Guillem Griño d’Atafulla i del Genís Castillo de Vilanova, que han estat els dos unics participants dels 109 que ha anat a totes les proves. Sense cap mena de dubte un excelent aprenentatge.

Podeu trobar més informació a la web del trofeu: www.trofeucostadaurada.cat