ENTRENAMENT EQUIP ACCIÓ SUB-13 (BISC 7-8-9/03)

Bona tarda a tots!

Us volem informar del següent en relació al entrenament del EQUIP ACCIO SUB-13 a desenvolupar-se durant el proper cap de setmana, 7-8 i 9 de març 2014 al Barcelona International Sailing Center.

Data:  7, 8 i 9 de març.

Horaris:  Arribada el divendres 7 de març a partir de les 4.00 p.m. i recollida dels regatistes  el  diumenge a les 6.00 p.m. A mesura que vagin arribant s’ indicarà zona d´ubicació dels Optimists i acomodació al BISC.

Lloc: BISC al Fòrum de Barcelona.
Cost:
– 40 Euros pels regatistes del EQUIP ACCIO Sub-13
– 96 Euros pels regatistes convidats,

El pagament haurà de ser en efectiu el mateix divendres i entregar-ho a la Eva Boria o Gonzalo de Maqua en un sobre amb el nom del regatista escrit.

Activitats:

7 de març  les 8.00 p.m.: “Master-class” sobre medicions i publicitat en el Optimist a càrrec de Conxa Ontiveiros, medidora oficial de la Real Federació Espanyola de Vela. Oberta a pares/mares, tècnics, capitans de flota, Directors Esportius, etc.

 – 7 de març  les 9.30 p.m.: Sopar amb els regatistes i tècnics. La programació i línees general del entrenament l´explicaràn els 3 tècnics (Pol Gelpí, David Ubach i Xavi García) que desenvoluparàn l´activitat després del sopar.

– 8 de març  les 7.00 p.m.: Xerrada d´en Luís Martínez Doreste amb els regatistes i pels qui no el coneixeu, per donar-vos una mica d´informació dúna part del seu Curriculum Vitae nàutic, per exemple, durant la seva etapa d´Optimista va quedar 3 vegades seguides Sots-Campió del Món Individual. Us recomanem preparar moltes preguntes i consultes per fer-li!
Material imprescindible:
Roba de navegar, rellotge,roba esportiva, roba d´abric, tovalloles per la dutxa, sacs de dormir, necesser, material per prendre apunts.
Us enviarem per email un full d´autorització perquè signeu com pares/mares o tutors del vostre fill/a perquè puguin participar d´aquest entrenament. Si us plau, porteu-la signada el dia de l´arribada al BISC.
Si algun dels regatistes necessita medicació, si us plau, porteu l´autorització específica per poder donar-li durant els dies de l´activitat amb el detall del medicament i detalls d´horaris per subministra-li.
Activitats “post-sopar”: 
Després del sopar es deixarà un temps lliure als regatistes que tinguin deures o que estudiar per examens escolars.
Donat que hi ha una taula de tennis taula al BISC, us proposem que porteu les vostres raquetes  per poder jugar entre tots.
En el cas de qualsevol urgència que volgueu notificar al vostra fill/a durant aquests dies, podeu trucar directament al mòbil d´en Xavi García per informar-lo.

Us hi esperem a tots, fins aviat!