Participa a la Bart’s y opta a aconseguir el Guinnes World Record de participants en una regata de vela

<image004.jpg>Bart’s Bash  ,  http://www.bartsbash.co.uk/the-event , és el primer gran esdeveniment esportiu que serà organitzat pel Andrew Simpson Fundation, aquesta regata vol representar en tots els sentits l’esperit del regatista Andrew Simpson, qui sempre havia estat centrat en aconseguir grans èxits esportius , però que sempre  li agradava veure la gent gaudint de l’esport de la vela.
L’objectiu d’aquest esdeveniment servirà per a presentar mundialment la Bart Simpson Foundation.
l’objectiu principal de la fundació és animar i intorduir joves a l’esport de la vela, la Fundació compta com a principals patrons amb els reconeguts  regatistes Sir Ben Ainslie i Mr. Iain Percy. Destacar que una representació del Club Nàutic Cambrils va poder lliurar el gallardet del Club Sir Ben Ainslie en la seva passada participació al British Optimist Nationals a Weymouth.
<image006.jpg>La regata Bart’s Bash servirà per a promoure l’esport de la vela, gaudir tots d’una jornada de navegació i optar a aconseguir el Guinnes World Record de participants en una regata de vela, on podran competir al mateix temps, des dels petits Optimist fins a qualsevol Creuer de vela. A la data d’avui ja són més de 60 països i més de 5.000 regatistes inscrits!!!
La hora prevista per a la reunió de patrons és el dia 21 de setembre  a les 10:30h al l’escola de vela i la previsió de sortida és a les 12:00h davant el port de Cambrils.
El cost de la inscripció és de 5€ per tripulant que són per a finançar els projectes de vela de la Bart Simpson Foundation.
Pots fer la teva inscripció a info@clubnauticcambrils.com