CAMBRILS EASTER CAMPBenvolguts tots:

Tot aprofitant la distribució de les regates en el calendari, les dates de Setmana Santa del 2015 són una bona oportunitat per a treballar i entrenar fort per a afrontar el Cicle de competició de Setmana Santa a final de temporada, especialment per a la classe Optimist i la classe Làser 4,7. El Club Nàutic Cambrils organitza el CAMBRILS EASTER CAMP del 28 de març al 1 d’abril .L’activitat és oberta a regatistes de tots els clubs, amb i sense entrenador de Club, essent l’objectiu principal de treballar tècnicament  durant els matins i fer regates cada tarda a partir de la hora proposada. Podeu fer les inscripcions a http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/cambrils-easter-camp
També us informem que la data per a la regata de Nivell 3 ascens ha quedat fixada per als dies 18 i 19 d’abril i podeu fer les inscripcions a 
Per a qualsevol consulta o aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres.
Ben atentament.
Pep Subirats i Vila
Director Esportiu
Secció Esportiva CNCB
Passeig Miramar, 44
43850 CAMBRILS