ARNAU GELPÍ del Club Nàutic El Balís, finalitza 2n al Clasificatori Territorial de Murcia.

ARNAU GELPÍ del Club Nàutic El Balís, finalitza 2n al Clasificatori Territorial de Murcia.
Durant els díes 13 i 14 de febrer s’ha celebrat a Los Urrutias el TAP classificatori per la territorial murciana per a la seva selecció cara al proper Campionat d’Espanya a Canàries.
Es van poder celebrar les 5 proves programades de les que quatre van ser al dissabte en aigües del Mar Menor on el camp de regates va estar molt complicat degut a les importants rolades imprevistes, com tot just 30 segons abans a dues de les mànigues del dissabte. Les cuatre primeres regates es van desenvolupar amb vents entre els 8 i 15 nusos on Arnau va aconseguir uns parcials de 4-1-9-3.
El diumenge vam tenir un aplaçament a terra de dues hores ja que el vent estava establert en 25 nusos i ratxes que arrivaben als 35. Finalment a les 13h, es va donar la sortida amb 20 nusos de vent i que les ratxes anaven fins als 24 i Arnau amb el seu optimist Carter i la nova vela Ullman Sails XC va poder firmar un 3r aconseguint així finalitzar 2n a la classificació general absoluta.
Coach: Joan Gelpí