Resum reunió festa Insígnia 2017, el 19 de novembre a les 10:30h, saló d’ actes N2 C.N. Vilanova

En Xavi Garcia dirigeix la reunió.
Fem una breu explicació sobre en què consisteix la festa dels Insígnies: és un sopar festiu on celebrem que s’ atorga un trofeu (vela d’ Optimist en miniatura)a tots els regatistes que deixen l’ Optimist aquest any. Uns perquè toca per edat ja que són del 2002 i altres per qüestió de mida o de preferències.
Expliquem que consta d’ un sopar amb sorpreses: ball, música, sorteig. Ve qui vol i amb qui vulgui i es remarca la importància sentimental de l’ acte per tota la vida.
Aquest any acaben per edat uns 30 nens.
A la reunió hi són presents els pares d’ uns 15 nens (disculpeu, a la propera passo llista)
El Xavi confirma que es podran comprar els tiquets del sopar a través de la web de l’ ACCIO.
Es nomena presidenta de la comissió: Natàlia Codina
Triem data: 17 de juny ja que és un dissabte, fa bon temps (altres anys hem passat una mica de fred), no coincideix amb regata i els exàmens han passat en la majoria d’ escoles.
Donat que aquest any hi ha un grup gran de regatistes del Balís que acaben, es proposa celebrar el sopar a C.N. el Balís i s’ accepta, si no es pogués s’ ofereix CN Masnou i CM Vilassar.
Es procedeix al repartiment de comissions:
-C. Trofeu (fet per Silvia Depares i David Mas), s’ encarregarà l’ Aldo Lisinicchia .
-C. Regals pels regatistes i sorteig: centralitzada per Ramon Lasurt i Bea Mena
-C. Comunicació per fer-ne difusió: Sigrid Beckmann
-C. Sala i festa: Vicky Auger , farà les gestions amb Balís i càtering i a més coneix un DJ que està bé .L’ ajudarà la Marta Cabot per la seva experiència en hostaleria . També Gemma Carbó (decoració sala)
-C. Vídeo i fotografia: de moment Sigrid però necessitarà ajuda. Penseu que cada família haurà d’ aportar entre 10 i 15 fotos perquè es projectin de cada nen en el moment de l’ entrega i crear tot això és molta feina.
La reunió es veu finalitzada perquè necessiten la sala (la veritat és que hem començat amb retard)

Ja fora reunió un grup de pares continuem parlant del tema i decidim un bon presentador de la gala pot ser l’ entrenador i ex optimista Marc Calviño.
Com a comentari posterior: crec que tenim molta feina en marxa però ens falta fer més difusió per animar tots els nens que acaben perquè sentin que és la seva festa i als seus pares perquè ho organitzem al gust de tots.
S’ haurà d’ animar als clubs i als entrenadors a que ens ajudin en aquesta difusió i aprofitar les N2, on hi som tots, per parlar-ne.
M’ agradaria animar tothom a apuntar-se a allò que li faci més il·lusió i és molt necessari en el tema audiovisual donat la feina que hi ha.
Per últim , intenteu pensar si podeu aportar alguna cosa per regalar o pel sorteig, si teniu una empresa o veneu alguna cosa per poder col·laborar entre tots.
Moltes gràcies

Natàlia