Entrenament Selecció Catalana 25-26 març

Isaac Pujol -Seleccionador Optimist
Profitós cap de setmana de preparació de la Selecció Catalana per la Copa d´Espanya que es celebrarà a Altea durant la Setmana Santa.

El vent s´ha fet esperar els dos dies, però també teníem molta feina a terra.

Dissabte al matí es va fer una presentació del pla de viatge i entrenament, i posteriorment una revisió exhaustiva de tot el material per posar a punt els barcos i evitar sorpreses durant la Copa. Cap a les 14 h. va entrada un fort garbí amb onada i cap a l´aigua a fer maniobres i regates. A la tarda una presentació de les modificacions del nou Reglament de Regates 2017-2020.

Diumenge, vàrem fer reunions personalitzades entre l´equip tècnic i cadascun del regatistes de selecció, per establir objectius i focalitzar la preparació segons les necessitats de cada un. Paral·lelament, amb la col·laboració del mesurador Vicenç Domenech es van fer les mesures de veles per portar tota la documentació en regla. Novament ens va entrar el vent al migdia que vàrem aprofitar fins ben entrada la tarda.

El cap de setmana que ve continuem amb la preparació per la Copa a la Regata de N3 que es celebrà al C.N. el Garraf.