EASTER CAMP 2017 – IV CLÍNIC ACCIO

Pep Subirats – C.N. Cambrils
Amb la participació de Kiko Igual i Àlex Muscat, l’Easter Camp – IV Clínic Accio arriba a la seva 3a edició, consolidant el format de jornades de formació. Durant 5 jornades d’activitat, els regatistes i tècnics dels diferents clubs van combinar els entrenaments d’alt nivell amb les regates programades cada jornada.
Les 5 jornades d’activitat es van composar de sessions de preparació física, xerrades i sessions de vídeo a l’aula abans i després de cada sessió de navegació, i amb sessions de tècniques específiques d’entrenament per grups de nivell.
Cada jornada es van organitzar diferents sèries de regates per completar la sessió a mar.
Amb la participació d’una trentena d’Optimist i uns quinze Làsers, representant els clubs CN Cambrils, RCN Tarragona, CN Salou, CM Torredembarra i CN el Balís, aquesta edició hem comptat amb la col·laboració de tècnics de prestigi com Kiko Igual – Optimist i Àlex Muscat Làser, que han aportat els seus coneixements i experiència a tots els participants del Easter Camp.
l’Easter Camp s’organitza cada any per Setmana Santa, i representa una bona oportunitat per a tots els regatistes per a tornar als entrenaments després de l’aturada del Circuit Català durant el mes de març, i preparar amb intensitat el darrer cicle de regates de la temporada.