El C.N. Cambrils celebrarà l’entrenament Winter Camp durant el pont de desembre

El C.N. Cambrils en comunica que ja estan obertes les incripcions per l’entrenament Winter Camp que organitza els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre. Serà per a les classes d’Optimist i Ilca i hi estan convidats a participar tots els clubs catalans. Des del CNCB es prepara aquesta concentració seguint totes les mesures actuals de prevenció. També amb molta il·lusió, sabent que els regatistes, a falta de competicions a causa de les restriccions, tenen moltes ganes de poder sortir a l’aigua i seguir millorant. Aquesta serà una molt bona ocasió per poder compartir navegació i tècniques amb regatistes d’altres clubs.L’entrenament s’iniciarà dissabte 5 de desembre i durant les 4 jornades que duri es faran sessions a l’aigua des de les 10 del matí i fins aproximadament les 6 de la tarda.

Les inscripcions es poden fer a la web del Club Nàutic Cambrils.