Nora Garcia, finalista al premi Millor Navegant 20/21 en categoria femenina

El 3 de febrer, a la Festa de la vela, es lliurarà el premi al Millor Navegant 20/21 i la nostre ex-regatista d’Optimist, la Nora Garcia del Club Nàutic El Masnou, ha estat seleccionada com finalista.

Del 18 al 24 de gener estarà oberta la primera fase de votacions per escollir al guanyador i a la guanyadora, una votació reservada a Clubs, Directius de Clubs, Tècnics i Jutges de la Vela Catalana que comptarà un 70% en el còmput global de l’elecció i que finalitzarà el 24 de gener.

El 30% restant vindrà donat per una votació dels federats amb llicència d’esportista 2021 (votació del 25 al 31 de gener).

 Així doncs, a partir del proper dilluns 25 de gener, us animem a que entreu a la nova pàgina web de la FCV i voteu a la Nora!

Festa Vela Catalana 20_21

 

Albert Garcia Muret
Secretari Classe Optimist FCV
President ACCIO
Delegat AECIO Catalunya