Carta de condol per en Iker Bengoetxea

Diumenge a la nit em van informar que l’entrenador d’Optimist de Torredembarra, l’Iker Bengoetxea, havia mort.
Volem donar el nostre més sincer condol a la seva familia i als amics propers.
La família de l’Optimist el trobarà molt a faltar, especialment els seus companys, els entrenadors del reste de clubs catalans i encara més, els seus pupils de Torredembarra als que dedicava tants esforços, sempre amb carinyo i simpatia.
Encara que no ens adonem , totes les hores que ens passem a l’aigua, intentant transmetre la nostra passió als futurs navegants i segurament també, futurs entrenadors, ens uneixen i fan que quan s’esdevé una desgràcia com aquesta, sentim tots un vuit profund.
Molts ànims a tots.
Descansa en pau, Iker.

Albert Garcia Muret i reste de la junta d’ACCIO