Èxit de participació a l’entrenament sub13 al BISC!!

Cap de setmana d’entrenament per els sub13 al BISC!

 

Aquest cap de setmana la FCV ha organitzat un entrenament al BISC per els regatistes nascuts a partir del 2010 en endavant. En Toni Rivas, el seleccionador català ha liderat l’entrenament comptant amb la participació d’una bona representació d’entrenadors d’Optimist de la majoria de clubs catalans.
Ha estat molt profitós i molt estimulant, no només per els regatistes que estaven molt il·lusionats d’entrenar al BISC, sino per els entrenadors, que han pogut treballar de forma conjunta amb el nou seleccionador català.
El primer dia, després de fer una mica de teoría per valorar el nivell i repassar alguns conceptes, van fer un entrenament fins ben entrada la tarda on es va combinar el treball en grups seguit de regates en flota.
Diumenge va fer força vent a primera hora i, encara i així, al mig dia van sortir a l’aigua per poder entrenar una mica més amb força onada i vent decreixent.
La FCV va premiar l’assistència amb un polo de la federació que va ser molt ben rebut per els petits navegants!
Abans d’acabar l’any es preveu un altre entrenament organitzat per la FCV que queda encara per definir quins seran els regatistes convidats i el lloc, però que serà molt ben rebut per la classe per seguir treballant i avançant!
Força Optimist!