Nova composició de la junta d’ACCIO

Benvolguts regatistes,

Com segurament ja estareu informats, en les darreres setmanes hi han hagut canvis a la junta d’ACCIO, deixant el seu càrrec en Roger Noguera (secretari) i la Susana Cebamanos (tresorera). Ambdós han fet una feina d’una importància cabdal en la nostra associació (en Roger ha estat a la junta en 4 presidències i la Susana només ha estat 1 any i mig però duent a terme una gran tasca) i només en podem estar agraïts.
A partir d’ara s’incorporen a la junta l’Emili Costabella del Club Nàutic El Masnou i l’Iñaki Ruiz del Club Nàutic l’Hospitalet de l’infant, amb moltes ganes de sumar per impulsar la classe Optimist a Catalunya.

Des de setembre del 2020 hem aconseguit augmentar la flota catalana de 155 a 225 regatistes i el nostre objectiu és superar els 300 carnets de classe. Només així és podran formar equips de regates sostenibles i potents, en el màxim de clubs possibles, augmentar el nivell de la nostra flota i alimentar les altres classes amb força regatistes quan aquests deixin l’Optimist i qui sap, més endavant, que aquests regatistes continuïn ensenyant a navegar als petits o navegant ells mateixos en creuer o en vela lleugera i donant vida als clubs nàutics i portant els seus fills a l’Optimist, per tancar el cercle…
Per assolir això és molt necessària la implicació dels clubs, organitzant regates (N3 també!), fent participar a les famílies però també ajudant amb material i en logística (especialment al principi) i com no, també de la federació catalana de vela, donant suport a aquesta classe veritablement “estratègica”. Tot això s’està fent darrerament, però l’esforç ha de ser mantingut i per a tots els nivells de regatistes. No ens podem relaxar perquè sinó la roda perd força i el nostre estimat esport, pateix.

ACCIO, amb el permís d’AECIO i de IODA, és la representant dels regatistes d’Optimist a Catalunya, els autèntics protagonistes i els “clients” de tots els anteriors i el nostre objectiu és que estiguin “satisfets” (com diuen ara, que ens donin molts “likes“), que siguin molts a les regates i als entrenaments i s’ho passin molt bé i que aprenguin no només a navegar (que ja és molt) sinó també a superar-se i a lluitar de forma esportiva, tot allò que els hi serà molt útil per afrontar les dificultats que els hi presentarà la vida en el futur.

Així doncs, i convidant-vos també a la regata ACCIO i al trofeu Insignia que farem al Club Nàutic El Balís a finals de juny per tancar la temporada i fer el comiat dels regatistes que deixen l’Optimist aquest any, us presento la distribució de la nova junta que estarà formada per:

– president: Albert Garcia Muret
– secretari: Pedro Sotomayor
– tresorer. Albert Vallés
– delegat de la zona Nord: Pablo Garriga
– delegat de la zona Centre: Emili Costabella
– delegat de la zona Sud: Iñaki Ruiz
– Vocal: Lluis Fargas

Una abraçada a tots!

 

Albert Garcia Muret

Secretari de la classe Optimist a Catalunya