Obtenció ISAF SAILOR ID per a tots els regatistes Optimist

La FCV, de cara a la temporada 2018-2019, que ara comença, requereix que tots els regatistes de la classe Optimist, per tal de puntuar als rànquings de la federació, hagin tramitat el seu ISAF SAILOR ID.

L’ISAF SAILOR ID és un codi únic que identifica al regatista a nivell mundial.
El tràmit es gratuït i es realitza en línia en aquest enllaç:

https://members.sailing.org/profiles/profile.php

El formulari només esta disponible en anglès. Cal introduir les dades personals del regatista i s’obté l’ISAF SAILOR ID de forma immediata.

Optimist Clinic in Torbole

SailLaser Lake Garda offers a great week of Opti sailing at top level!
Thanks to collaboration with Winner Optimist Italia, we can offer racing activity also on Optimist: Charter and Clinic !
From 11th to 13th of June: 3 days Opti clinic, focused on performance optimization for Optimist d’Argento Regatta.
Theory lessons, briefing, meteo situation and racing course analysis, trainings on starting procedures and strategy, personalized video and debriefing.
From 14th to16th of June will take place one of the most interesting event of the season: Optimist d’Argento!
Don’t loose the opportunity of race with the most competitive opti sailor in the world, rent a Winner Optimist charter e travel light, only with the sail !
Don’t worry, our materials are in great conditions, ready to race at top level.

Just few words about us: SailLaser Lake Garda is a sailing association that works in different sectors: children sailing school, adults sailing school, private and group courses, dinghy rental and REGATA.
REGATA section includes private coaching, regata coaching, group clinics, and boat charters: Optimist and Laser. We work in collaboration with Laserperformance Italia and Winner Optimist Italia.

REGATA SECTION MANAGER is Sylvain Notonier. Sylvain will be the coach of the clinic.
He’s a really experienced coach, specialized in Optimist coaching.
Experience :

2008/2016 : Opti Coach Club la Pelle, Marseille 2016/2017 : Laser 4.7 Coach Club la Pelle Marseille

2012/2016 : Opti Coach south sailing League (PACA – FFV) 2017 : Laser 4.7 Coach European Championship Spain

2013 : Opti Coach European Championship Poland 2017 : Laser 4,7 Coach World Championship Belgium

2015 : National Opti Coach + Opti Coach Worlds Poland

2012 & 2013 : Team Leader Opti European Team Racing

Palmarès :

2012 : Silver medal World Championship Europe Class 2010 : Torbole Meeting : 1st

2014 : Bronze medal World Championship Europe Class 2010/2011/2012 : Kieler Woche : 1st

2004/2005/2010/2011/2012/2017 : Gold medal French Championship And many others…

As a coach :

2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017 : Sailors selected for Worlds, European & European Team racing

2011/2014/2015/2017 : Sailors medallist French Championship (2015 & 2017 French Champion)

Many sailors top 10/20/30 Riva meeting, DYR, Palamos meeting, Palma meeting, Laser Europa Cups

Diploms :

2005 Baccalauréat Science Economy

2008 License Sports Training

2008 Sailing Coach FFV 1st

2009 Sailing Coach FFV 2nd

2015 National Sail Coach FFV

The program of the clinic is quite simple:
we expect to do 2 water session per day, depending on meteo situation. Before every water session a briefing will take place. During the briefing the coach will speak about exercises, meteo, and general indications. After the water session, there is the debriefing: water session analysis: what we did, how we did it, and so on. Video analysis.
We’ll do specific trainings on starting procedures and regatta strategy.
We also provide Winner Optimist charter, for clinic and for Regata.

Opti sailors can have lunch at Circolo Vela Torbole restaurant.

 

TALLER: El repte de saber com i quan ajudar amb mês eficácia al teu fill/filla regatista.

Dissabte 2 de juny a les 18.30h a la SEU SOCIAL del Club Nàutic el Masnou tenim l´oportunitat d´una xerrada del gran especialista de psicologia de l´esport Jordi Renom.

La xerrada és oberta a tots els pares/mares, regatistes i entrenadors de vela.

“La vela és un esport emocionant però també complex. Navegar, i encara més regatejar, té uns requeriments físics i psicològics que cal tenir en compte i més si es tracta de vela infantil. L’objectiu d’aquesta sessió és sensibilitzar especialment als pares, mares i entrenadors de regatistes infantils sobre els reptes emocionals, intel·lectuals, i psicològics en general, inherents a aquesta activitat. Sobre aquesta base també es parlarà de la preparació psicològica dels regatistes, en què consisteix i quins objectius té”.

Jordi Renom

Continguts del taller.

Ponent:
Jordi Renom Pinsach
Professor de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona
Col·laborador FCV, FNOB i diverses FF.AA
Membre Secció Psicologia de l’Esport del COPC

No té cap cost per a les flotes del Club, ni regatistes participants a la regata N-3 (ascens*), ni Campionat de Catalunya per Equips.

No us la podeu perdre!! (*el Club facilitarà tiquets pàrquing assistents de 3h)

EASTER CAMP 2017 – IV CLÍNIC ACCIO

Pep Subirats – C.N. Cambrils
Amb la participació de Kiko Igual i Àlex Muscat, l’Easter Camp – IV Clínic Accio arriba a la seva 3a edició, consolidant el format de jornades de formació. Durant 5 jornades d’activitat, els regatistes i tècnics dels diferents clubs van combinar els entrenaments d’alt nivell amb les regates programades cada jornada.
Les 5 jornades d’activitat es van composar de sessions de preparació física, xerrades i sessions de vídeo a l’aula abans i després de cada sessió de navegació, i amb sessions de tècniques específiques d’entrenament per grups de nivell.
Cada jornada es van organitzar diferents sèries de regates per completar la sessió a mar.
Amb la participació d’una trentena d’Optimist i uns quinze Làsers, representant els clubs CN Cambrils, RCN Tarragona, CN Salou, CM Torredembarra i CN el Balís, aquesta edició hem comptat amb la col·laboració de tècnics de prestigi com Kiko Igual – Optimist i Àlex Muscat Làser, que han aportat els seus coneixements i experiència a tots els participants del Easter Camp.
l’Easter Camp s’organitza cada any per Setmana Santa, i representa una bona oportunitat per a tots els regatistes per a tornar als entrenaments després de l’aturada del Circuit Català durant el mes de març, i preparar amb intensitat el darrer cicle de regates de la temporada.

III Easter Camp – Làser + Optimist – IV Clínic ACCIO

Ja us podeu inscriure al III Easter Camp per a la classe Làser i IV Clínic ACCIO per a la classe Optimist que organitzem a les instal.lacions del Club Nàutic Cambrils del 8 al 12 d’abril. Trobareu tota la información a l’enllaç:
http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/cambrils-easter-camp-2017-es

l’Easter Camp és una bona oportunitat per a compartir experiències i tècniques entre tots els regatistes i tècnics, tot aprofitant les vacances de Setmana Santa tenim l’oportunitat de gaudir de les habituals previsions de Mestral d’aquesta època al Golf de Sant Jordi.