XXIII International Vila de Palamós Optimist Trophy

Att. Capitans de Flota Optimist
Benvolguts amics,
El motiu d’aquest correu és per informar-vos que s’ha obert el període d’inscripció del XXIII International Vila de Palamós Optimist Trophy  que organitza com cada any el CV Palamós els dies 16, 17, 18 i 19 de febrer.
Com sabeu aquesta regata internacional reuneix a molts optimistes d’arreu del món i té una altíssima participació. En l’edició d’aquest any s’ha establert un màxim de 360 participants i tot i que són molts per tal de no quedar-nos fora hem establert amb el Club organitzador la prereserva de 75 places corresponents al regatistes de Grup 1 a data 1 de desembre.  Dit això, informar-vos que tots aquells esportistes de Grup 1 que estigueu interessats en participar en la regata teniu fins el dia 16 de desembre per fer la inscripció, IMPORTANT s’entén com a inscripció, omplir el formulari de la web + pagament drets d’inscripció.
Us agrairíem féssiu difusió a tot aquell que pugui estar interessat.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta, una cordial salutació,
**Podeu trobar tota la informació a la web de la regata: www.palamosoptimisttrophy.org
Eva Boria      Àrea de competicions
e.boria@vela.cat   
  +34 93.224.39.00
www.vela.cat      Moll de Gregal, s/n Port Olímpic 08005 Barcelona