Comunicació flota G1 Optimist Regata Carnaval Race

IMPORTTANTE: Comunicado de la F.C.V.
Att. Capitans de Flota classe Optimist
Benvolguts amics,
Tal com ens ha fet arribar el Comitè organitzador de la Regata Carnaval Race de la classe Optimist, prevista per aquest cap de setmana 25 i 26 de febrer us informem que:
Si les condicions són favorables a nivell de seguretat, el Comitè de regates intentarà hissar Delta pel grup 1 d’Optimist sobre les 11:00 del dissabte, tot just acabi la reunió de patrons i entrenadors prevista a les 10:30,  tot i que la senyal d’atenció de la primera prova del dissabte no estigui prevista fins les 12:00, a fi i afecte d’evitar problemes en la sortida de les diferents flotes.”
Comitè de Regata
Agrairíem féssiu difusió a tot aquell que en pugui estar interessat.
Salutacions cordials,
Eva Boria      Àrea de competicions
e.boria@vela.cat   
  +34 93.224.39.00
www.vela.cat      Moll de Gregal, s/n Port Olímpic 08005 Barcelona
En aplicació de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Vela, i incorporades al fitxer corresponent registrat a l’ AEPD per al manteniment de la relació establerta, la persona titular de les dades o tutor/a legal en el cas de menors, autoritza la utilització d’imatges personals per a la seva difusió. Les dades només seran cedides conforme a la legislació esportiva vigent i no seran cedides sense el vostre consentiment per a finalitats diferents.
Podeu exercir el vostre dret, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça carrer Escullera de Poblenou, S/N de Barcelona, o a la direcció de correu info@vela.cat, acreditant la titularitat conforme a dret.