Nuevo Trofeu Maresme 2012

Ver presentacion completa AQUI

El Club Nàutic El Masnou, El Club Nàutic el Balís i El Club Nàutic Vilassar amb la supervisió i col·laboració  d’ACCIO creen el Trofeu Maresme N3 amb el propòsit de promocionar i incentivar el desenvolupament de la classe Optimist des de les categories d’iniciació com són les Escoles i el Grups 3 fins els Grups 1 i 2, omplir una època sense competició i incentivar la participació familiar en aquesta activitat, sempre sota la normativa establerta en la Guia Esportiva de la Federació Catalana de  Vela.

Calendari de Regates

El Trofeu Maresme 2012 tindrà tres regates puntuables:

Clikando en cada regata verás fotos, videos, clasificaciones de cada prueba.

Trofeu “Lluís Marsa”, Club Nàutic El Masnou, 9 y 10 de Juny

– Trofeu “Balís”, Club Nàutic El Balís, 7 y 8 de Juliol

– Trofeu “Verge del Carme”, Club Nàutic Vilassar, 14 y 15 de Juliol

Ranking Final:
G1
G2
G3
Escola