Cambio de sede del Campeonato de España de Vela infantil

MUY IMPORTANTE
Muy Buenas Flota,

Os informamos del mensaje que nos remiten desde la FCVela, informando del cambio de sede del Campeonato de España de Vela infantil, donde nos señala como nuevo sede de regatas el  
C.N. CARTAGENA. 
Por favor, os ruego la máxima difusión, esta vez , sobre todo a los entrenadores, Secretarios y Directores Deportivos de vuestros Clubs.

Un abrazo

Cris
Bon dia Cristina,
Confirmo que finalment el Campionat ESP de vela infantil será a Cartagena del 20 al 26 de juny.
Atentament,
Jofre
Jofre Rabadà      Àrea de competicions
j.rabada@vela.cat     +34 93.224.39.00
www.vela.cat      Moll de Gregal, s/n Port Olímpic 08005 Barcelona
En aplicació de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades seran recollides i tractades de manera manual i/o automatitzada per la Federació Catalana de Vela, i incorporades al fitxer corresponent registrat a l’ AEPD per al manteniment de la relació establerta, la persona titular de les dades o tutor/a legal en el cas de menors, autoritza la utilització d’imatges personals per a la seva difusió. Les dades només seran cedides conforme a la legislació esportiva vigent i no seran cedides sense el vostre consentiment per a finalitats diferents.
Podeu exercir el vostre dret, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’adreça carrer Escullera de Poblenou, S/N de Barcelona, o a la direcció de correuinfo@vela.cat, acreditant la titularitat conforme a dret.