CORNUDELLA G3


Fotos realitzades per: 

Cristian Galimany


-DESPRÉS DELS CURSOS DE VELA COMENCEM LES REGATES-
El cap de setmana 26 i 27 d’octubre amb ajuda del club nàutic el Balís, convivint amb el g1 i g2 al Trofeu Cornudella,  s’ha  celebrat una regata assistida per a 16 nens i nenes del maresme i de Blanes del G3. 
Tothom ha ajudat perquè…
 fos un èxit. La professionalitat del comité, Josep Arrufat i Jaime Menescal ( amb embarcació cedida per Víctor de Francisco ) i l’experiència  dels pares de regatistes que han fet de balisadors Luis García Tuñón i Xavi Garcia Muret (del Balís), Joan Garcia Marco (de Masnou) ha estat clau per al bon desenvolupament a mar. També un bon seguiment dels regatistes fet per Xavier Manresa i col.laboradors de Blanes i Meritxell Cornudella, Eva León i Mònica Algàs del Balís i Claudi Pujol de Vilassar. Finalment la voluntària Laura Calviño, moltes gràcies.
Dues regates cada dia: el dissabte vent de llevant força 2 i diumenge vent de terra fluix i força 3 finalment. Hi ha hagut volcades, bones virades i d’altres més costoses, tornada a port cenyint, tot per anar millorant en la destresa  de cadascú per fer-se a la mar.  Una activitat intensa a terra: explicació de les instruccions, aparellament, sorteig cedit per “intermarsailing”, pica-pica cedit per “El tall” i begudes, pa amb tomàquet, amb vinet inclòs de part de les famílies del Balís i  lliurament de premis.
Fixeu-vos en la classificació, al final tothom ha pensat el nom que posaria al seu optimist. Felicitats a tots els nens i nenes regatistes. Segur que a l’escola explicareu als amics i amigues les vostres aventures. Més real que jugar amb la wii, oi?
I gràcies perquè és molt bonic veure-us navegar a tots d’aquesta manera. Sense excepció. 
Fins a la pròxima, ens veurem al mar!

Capitania de flota optimist del Balís

RESULTATS