Obert el període de sol·licitud d’Esportista d’Alt Nivell Català 2014 – Ampliació,

Benvolguts amics,
Informar-vos que s’ha obert el període de sol·licitud d’Esportista d’Alt Nivell Català 2014 – Ampliació, tenim temps d’entrega fins el 31 d’octubre, com totes les sol·licituds han de portar el segell de la federació i la signatura del president és necessari que ens ho feu arribar (els originals) a la seu del fòrum, al BISC en la setmana del 21 a 24 d’octubre.
Recordar-vos que es tracta de l’ampliació, la sol·licitud normal continua essent en el mes d’abril. Ara tots aquells esportistes que us van quedar a les portes d’entrar en el programa perquè els mancaven alguns punts i els heu pogut fer amb els europeus i mundials d’aquest estiu ara és el moment.
Per tal de poder-vos descarregar el document de sol·licitud heu d’entrar a la pàgina oficial del Consell Català de l’Esport:
Lligat amb aquest tema i de resultes de la darrera trobada amb els directors esportiu el passat dimecres dia 8 d’octubre, per tal que quedin clars els diferents programes de tecnificació, elaborarem un pràctic document on quedi de manera clara els diferents timings i serveis de cada programa. Recordeu però que teniu tota la informació de detallada en la Guia Esportiva 2014-2015, però creiem que sintetitzar-ho en un document més visual ens ajudarà a tots.
Gràcies com sempre per la vostra col·laboració.
Una abraçada,
<image001.jpg>
Eva Boria  Àrea de competicions
e.boria@vela.cat 
 +34 93.224.39.00
<image002.gif>
<image003.jpg>
www.vela.cat  Moll de Gregal, s/n Port Olímpic 08005 Barcelona