Cambrils Easter Camp Del 28 de marzo al 1 de abril de 2015

Benvolguts tots:
                Adjunt a aquest correu trobareu l’anunci del “Cambrils Easter Camp” programat per a les dates del 28 de març al 1 d’abril de 2015. Tot aprofitant la distribució de les regates en el calendari, les dates de Setmana Santa del 2015 són una bona oportunitat per a treballar i entrenar fort per a afrontar el Cicle de competició de Setmana Santa a final de temporada, especialment per a la classe Optimist i la classe Làser 4,7.
                L’activitat és oberta a regatistes de tots els clubs, amb i sense entrenador de Club, essent l’objectiu principal de treballar tècnicament  durant els matins i fer regates cada tarda a partir de la hora proposada.
                Podeu trobar tota la informació a http://clubnauticcambrils.sailti.com/es/default/races/race/text/cambrils-easter-camp
                Feu-ne difusió a tot aquell que en pugui estar interessat.
                Ben atentament.
Pep Subirats i Vila
Director Esportiu
Secció Esportiva CNCB
Passeig Miramar, 44
43850 CAMBRILS
T. +34 977 360 531