Premià, Cambrils i Vilassar conformen el podi del Campionat de Catalunya per Equips d’Optimist G2

Els dies 18 i 19 d’abril, a Port Calafat, s’ha disputat el Campionat de Catalunya per Equips de la classe Optimist del Grup 2.
En el campionat hi participaven 7 equips, provinents dels clubsCN VilanovaCN Premià de MarCN Vilassar de MarCN CambrilsCN el BalísCN Coma-Ruga i CN el Masnou.
Dissabte, el campionat va estar marcat per la poca intensitat del vent que va obligar a endarrerir la sortida 3 hores. Finalment es van poder disputar les proves programes i, per tant, acabar el Round Robin (fase de classificació on competeixen tots contra tots), el qual va deixar quatre equips classificats per a semifinals: CN Premià, CN Vilassar de Mar, CN el Masnou i CN Cambrils.
No podia faltar el vent de mestral, que va fer acte de presència diumenge de campionat i va fer que els participants haguessin d’esperar a terra que el vent baixés i així poder disputar les proves finals. A migdia el vent va donar treva i els quatre equips es feien a la mar, on de les dues semifinals varen ser el CN Premià i el CN Cambrils, que es van imposar als seus rivals i van aconseguir plaça a la final. Després de 2 proves per a cada encontre, el CN Premià assolia el títol de Campions de Catalunya per Equips d’Optimist del grup 2seguits del CN Cambrils i del CN Vilassar de Mar, el qual s’adjudicava la medalla de bronze desprès de superar al CN el Masnou en el seu encontre.