TERCERA JORNADA II CLINIC ACCIO BISC

3er Día II CLINIC ACCIO 2015 © X. García
RightLeft
Tercera i darrera jornada del clínic, els regatistes van començar el dia amb una bona preparació física que va anar molt millor que la del dia anterior…i els va posar a to per iniciar una última jornada de vela i amistat entre tots els participants.
Joaquín Blanco Junior, convidat de luxe
Així doncs, després del esmorzar copiós, en Ramón va començar la revisió de vídeos del dia anterior, així com, preparació dels exercicis a fer en el mar durant el dia.
Al sortir un moment a la esplanada, em vaig trobar amb en Joaquín Blanco Junior, al qual, vaig convidar a fer una petita xerrada de la seva etapa en el Optimist davant de tots els regatistes. Per qui no el coneixeu va ésser bicampió de Europa en Optimist als anys 2001 i 2002, Campió del mon en Làser 4.7 i ara mateix és un dels que s´està jugant la plaça en Làser per anar als JJOO de Río de Janeiro. Amb la seva humilitat els hi va expressar que el més important en la època del Optimist era gaudir al màxim de la navegació, regates, campionats i que amb hores d´entrenament els resultats arribarien tard o d´hora en aquesta o altres classes.
A la 1.30 p.m. ens vam fer a la mar per dur a terme tots els exercicis del dia dirigits pel Ramón i a les 4.30 p.m. li vaig comentar que hauríem de començar a tornar cap a terra…em va preguntar, ja?!? Però perquè, estic veient una molt bona actitud, concentració i voluntat de millorar per part de la gran majoria dels optimistes…va deixa-me’ls una mica més!!…sincerament, em va deixar de pedra, el seu entusiasme i professionalitat en voler ajudar a millorar i polir cadascun dels participants en el clínic!
I a les 5.45 p.m. fèiem el acte de clausura del clínic…ja amb nostàlgia i molts dels nens preguntant quan es farà el següent…em sembla que no se´l voldran perdre!
Gràcies als pares per deixar-nos als vostres fills/es aquests dies ha sigut una gran experiència i finalment vull agrair personalment el esforç del cos tècnic que han treballat les 24 hores del dia per que el mateix hagi sigut un èxit: Gràcies Ramón, Gràcies Isaac, Gràcies Eli i Gràcies Joan per la gran feina desenvolupada durant aquests 3 dies!!
Ens veiem aviat!