Trofeu Primavera Blanes N3

Un total de 47 regatistes repartits en tres grups provinents de la zona de Girona: Blanes (club amfitrió), l’Escala, Estartit, Port d’Aro, Sant Feliu i Palamós s’han aplegat un any més per participar de la prova.
Extraordinària novament la regata duta a terme a la badia de Blanes i extraordinaris els joves regatistes que han completat 6 proves en dos dies, amb unes dures condicions de vent, sobretot pels més petits del G3 pels qui la regata era puntuable,  i que ha superat els 20 nusos en molts moments. Aquest fort vent , es el que ha impedit avui diumenge que el grup 3 fes proves.
El lliurament de premis ha comptat amb la presència de diferents autoritats, regidors de turisme i esports de l’ajuntament de Blanes i del comodor del Club de Vela entre d’altres.
Las classificació ha quedat de la següent manera:
1 MARÇAL COSTA CV PALAMOS
2 XAVIER PALLÍ CV PALAMOS
3 FRANCESC SAURINA CV PALAMOS
G2
1 ONA GARCÍA CV PALAMÓS
2 GONZALO CONSTANS CN PORT D’ARO
3 PAULA BALLANA CN L’ESCALA
G3
1 MATEO GALINDO CN ESTARTIT
2 IZAN CODINACHS CN SANT FELIU

3 CRISTINA RUSIÑOL CN SANT FELIU