Trofeu Cornudella

Les aigües del Club Nàutic El Balís tornen a acollir el cap de setmana 15 i 16 d’octubre una nova regata, el Trofeu Cornudella. Iniciat en el 1973, el Trofeu Cornudella és una regata multi classes on participen flotes de vela lleugera;  d’Optimist, d’Europe, de 420, de Làsers i de Finn, així com de Vela lleugera Open. Enguany, amb motiu del 50è aniversari del Club, serà una regata solidaria. El CN El Balís farà entrega d’un donatiu a Proactiva Open Arms, una ONG que es dedica a salvar vides al mar. A més a més, durant els dos dies de regata hi haurà present una urna on es recaptarà la voluntat de tots aquells que hi vulguin participar. Per inscriure’t clica aquí.

En aquest link hi trobareu l’Anunci de Regata, l’apartat per fer les inscripcions, a més de tots els detalls:

http://cnelbalis.sailti.com/es/default/races/race/text/trofeu-cornudella-es