II Guíxols Cup

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat la II Guíxols Cup en les aigües del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, i ha aplegat a un total de 151 regatistes de la classe optimist.

La regata ha estat protagonitzada per la inestabilitat del vent, que només ens va permetre disputar una única prova el dissabte. No obstant això, el comitè va intentar dur a terme un parell de proves més (una dissabte i una diumenge), que finalment van haver de finalitzar amb l’anul·lació degut a les condicions de vent, un vent amb una intensitat considerable en ambdues jornades i com ha sigut esmentat anteriorment, força inestable. Un dels reptes al que els regatistes es van haver d’enfrontar va ser a l’estat de la mar, ja que ens vàrem trobar amb un onatge considerable, al qual els regatistes van haver d’aplicar-s’hi i esforçar-se, fent que donguem un pas endavant tant en els nostres coneixements de navegació com en la perseverança i l’esforç que vam haver de dedicar per poder plantar cara a les difícils condicions, que ens van ajudar a créixer com a persones.

L’ambient va ser francament molt agradable. Tot el personal del club ens va acollir amb els braços oberts i ens van ajudar en tot i més amb el que van poder. Les dues jornades van acabar amb una botifarrada que ens va agrupar a tots a tots. A la mar, també ens vam unir i vam fer els llaços que ens unien més estrets, ja que ens vam ajudar els uns als altres per poder combatre les adversitats que ens suposaven les condicions. Cal destacar especialment l’actuació d’en Rodrigo Peña, qui ens va donar a tots una lliçó de companyerisme, solidaritat i esportivitat quan es va aturar en la regata per ajudar a una altre regatista que tenia problemes per poder dur a terme la seva prova. Actes com aquest són els que ens fan ser millors persones i ajuden a créixer el nostre esport, demostrant un cop més que podem aprendre moltes més coses de les que ens pensem.

Ha sigut la darrera regata puntuable N2 abans de tancar la Selecció Catalana que representarà a Catalunya en la Copa d’Espanya que tindrà lloc a Altea en les dates compreses entre el 13 i el 16 d’abril d’aquest mateix any.

Els regatistes que representaran la nostra comunitat autónoma en la Copa d’Espanya seran: : l’Arnau Gelpi, el Jaume Alcover, la Mariona Rahola, la Nora Lasurt, el Miquel Perez i en Pau Llibre, tots ells del CN El Balís; el Marçal Costa, del CN Palamós; el Pablo Mas i el Gregorio De Urdanibia, del CN Vilassar de Mar; el Max Rondeau i l’Alejandro de Maqua, del CN Arenys de Mar; el Nil Subirats, del CN Cambrils; el Pau Noguera, en Miquel Baena i el Joel Freymuth, del CN Vilanova; el Iago Batista, del CN Salou; la Nora García, del CN El Masnou; l’Elba Martínez, del CM Torredembarra; el Pedro Fernandez, del CN Garraf i el Pol Font, del GEN Roses.

Seleccio_2017