Campionat de Catalunya G3 2017. C.N El Masnou.

Imatges: C.N. El Masnou

Els dies 3 i 4 de juny s’ha celebrat en aigües de l’C.N. Masnou el Campionat de Catalunya d’Optimist per al Grup 3.
Amb un total de 81 regatistes, ha estat l’última prova del circuit per als G3, d’aquesta temporada, i s’han acabat de definir els ascensos al Grup 2.

Des dels més petits als més grans, tots han gaudit d’un cap de setmana de vela i diversió.
Pares i familiars han acompanyat als nostres joves regatistes i han pogut gaudir de l’evolució d’aquests joves campions.

Dissabte va ser un dia molt complicat, pel que fa a les condicions meteorològiques, i després de realitzar un primera prova, el comitè va decidir fer un ajornament a terra, decisió encertada, ja que va entrar un front de pluges amb ratxes superiors als 17 nusos. Passat aquest front, es va hissar de nou delta i es van poder disputar dues proves més, en condicions òptimes de seguretat.

Diumenge les condicions meteorològiques van ser molt més estables, i es van poder disputar 3 proves, amb molt bones condicions per als regatistes de G3.

Destacar el gran paper dels regatistes del C.N.Cambrils, que van copar 4 de les 10 primeres posicions, incloses el primer i segon lloc.

El Campionat de Catalunya de G3 del 2017 va ser per a Zsombor Denes (C.N. Cambrils), guanyant 4 de les sis proves disputades, seguit de Koldobica Urrutia (C.N. Cambrils), i tancant el pòdium Alberto Marsans (C.N. Balís).

Felicitar a tots els regatistes, Comitè de Regates, Organització del C.N. Masnou, pares i familiars de regatistes per convertir el Campionat de Catalunya de G3, no només en una regata sinó en una festa de la vela per als més petits.

Finalment felicitar als guanyadors i a tots els regatistes, que després d’un any d’esforç i sacrifici han aconseguit l’ascens al Grup 2. A tots ells, el nostre reconeixement.