Comunicat de la Federació Catalana de Vela

Att. Directors Esportius i Secretari de Classe Optimist
Benvolguts,

Com heu pogut veure en el darrer Comunicat de la Federació Catalana de Vela, s’ha decidit l’ajornament de totes les competicions fins al pròxim dia 11 d’abril.
Tenint en compte que el Campionat de Catalunya de la classe Optimist, que havia de dur-se a terme a partir del dia 18 d’abril, està previst en dates massa properes al teòric aixecament del confinament, i creient que logísticament i a nivell de posada a punt dels regatistes és molt ajustat en el temps, s’ha considerat des de la Federació, després de fer les consultes pertinents a la secretaria de classe i al club organitzador, ajornar aquest Campionat per més endavant.

Tant aviat com es pugui us informarem de la nova data.

Atentament,