TORNEN LES N2 D’OPTIMIST!

Bona tarda a tots!

Ja es parlava aquesta setmana però la FCV ens ho ha confirmat aquest matí:

al DOC d’avui, el departament de Salut ha publicat la resolució SLT/275/2021, que prorroga i modifica les mesures en vigor per a la contenció de la pandemia de COVID-19 al territori de Catalunya, i que en el seu apartat 12.5 indica que:

“Es permet el desenvolupament de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, i també aquelles que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals, les quals s’han de celebrar sense assistència de públic. Per a la resta de competicions esportives previstes a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta resolució, es manté l’ajornament.”

Així doncs, si no canvia la situació epidèmica, el cap de setmana del 27 i 28 de febrer esperem, per fí, fer una N2 i serà al Club Nàutic Sant Feliu de Guixols, com estava previst.

ACCIO ha contactat amb el club i prendran diferents mesures per fer una competició lo més segura possible de cara al Covid i des de ACCIO us demanem la màxima col.laboració.

Ja falta menys per tornar a competir!!!

 

Albert García Muret
President d’ACCIO